Reserveer nu uw stand in de VLAMEF-village op de MNE 2016

Met enige fierheid kondigen wij onze samenwerking aan met de organisatoren van MNE 2016 (MTMS Network Event) te Kortrijk Xpo, dat zal doorgaan op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016.

MNE: Een goedkope tweedaagse netwerkformule met bewezen succes!!
Bij de eerste editie van 2012 mochten 135 exposanten 2358 bezoekers ontvangen. In 2014 kwamen al 2847 bezoekers langs om met 167 exposanten te netwerken. In 2016 worden minstens evenveel bezoekers uit de metaal- en kunststoffenverwerking, machine- en apparatenbouw en toelevering verwacht. MNE huisvest alle traditionele technieken van plaatbewerking, verspaning, verbinding en oppervlaktebehandeling voor uiteenlopende materialen (metaal, kunststoffen, composiet, …), dit in combinatie met de nieuwste productie- en assemblagetechnieken (Additive & New Manufacturing Technologies).

Exposanten:

  • leveranciers van machinetechnologie, gereedschappen, Industrial IT, automatische aan- en afvoer en logistieke systemen voor productie, bewerking en assemblage van metaal, kunststoffen en composiet
  • toelevering van halffabricaten en componenten uit metaal, kunststoffen en composiet voor de maakindustrie, apparaten- en machinebouw

Bezoekers:

directieleden, eigenaars, teams uit de aankoop, productie, engineering, IT, maintenance en logistiek van bedrijven actief in de productie, verwerking, bewerking en assemblage van materialen uit metaal, kunststoffen en composiet.

NetwerkFormule:
De exposanten beschikken over een voorgemonteerde en ingerichte ruimte, al dan niet met full package cateringpakket, om op een snelle, goedkope en gezellige manier en zonder veel voorbereiding hun relaties te verwelkomen.
MNE is in feite één grote nieuwjaarshappening, omkaderd met de nodige professionele events (Ideas Battle Arena), waar zowel directieleden als ondersteunende teams uit uw industrie naar uitkijken.

VLAMEF Subcontracting Village
MNE 2016 staat voor gezellig , gericht en goedkoop zakendoen. Dit houdt in dat u als exposant een minimum aan budget, tijd en voorbereidingen investeert om in een gezellig en evenementieel kader, een heel gericht publiek aan klanten, prospects en partners ontvangt.  Daarvoor beschikt u over een compleet ingerichte stand van 16 m², met catering voor u en uw klanten voor 2150 euro (ipv 2450 euro). Als VLAMEF-lid geniet u dus van een korting van 300 euro als u intekent voor deze zone. Voor de volledige detail van de inrichting, catering kan u het deelnameformulier in bijlage raadplegen.
Deelnemen aan MNE 2016 in de VLAMEF Subcontracting Zone biedt verder ook een specifieke upgrade van het meubilair, kleuren en afwerking van uw all-in stand, en synergie in het ontvangen van meer leads per bedrijf.
Inschrijven voor deze zone is eenvoudig. Klik hier voor het deelnameformulier. U bezorgt bijgevoegd deelnameformulier per fax (+32 (0)56 25 71 41) of mail (info@networkevent.be) aan de organisatie, of u overlegt samen met ons de keuze van uw standnummer. U ontvangt daarna een bevestiging.

Uw deelname aan MNE 2016, powered by VLAMEF, is samen sterk, gericht en goedkoop zakendoen onder 1 dak, met partners uit de metaal-en kunststoffenverwerking.