Lidmaatschap VLAMEF

Dankzij uw bijdrage !

Uw jaarlijkse bijdrage bedraagt 250 EUR (exclusief BTW).  Daarmee geniet u van het lidmaatschap gedurende 12 maanden.  Uw lidmaatschapsbijdrage is 100% fiscaal aftrekbaar. Betaal uw bijdrage van 302,5 EUR (incl. BTW) via overschrijving op rekeningnummer 426-3158141-90 van VLAMEF, Anspachlaan 111 B13, 1000 Brussel (IBAN: BE34 4263 1581 4190 – BIC: KREDBEBB).  

Klik hier om uw lidmaatschap bij VLAMEF aan te vragen.

 

VLAMEF verdedigt de belangen van KMO's in de metaalsector!

Wie verdedigt de belangen van KMO’s en zelfstandigen in de metaalsector? Door de goede contacten met de Europese Metaal Unie slaagt VLAMEF erin de stem van de Vlaamse KMO in de metaalsector in Europa te laten horen.    

 

VLAMEF informeert en adviseert!

Beschikt u over voldoende beroepsinformatie? Bieden algemene- en technische opleidingen voldoende meerwaarde voor uw bedrijf? Of is het nuttiger een consultant te raadplegen?  VLAMEF vzw, de Vlaamse Metaalfederatie voor de KMO, is de beroepsvereniging op maat van de zelfstandige en van het Vlaamse KMO-bedrijf in de metaalsector. Bedrijven en ondernemers die actief zijn in metaalbewerking, metaalverwerking en machinebouw kunnen bij VLAMEF terecht. Ook toeleveranciers vinden bij VLAMEF hun weg terug.

 

Een lidmaatschap bij VLAMEF biedt u verder volgende voordelen: